Inschrijven

Wat kan je verwachten van een Sewing Sunday?

 

Sewing buttons

Een Sewing Sunday is een zondag zorgeloos naaiplezier, een dagje ongestoorde me-time, op een hippe locatie met een bende gelijkgestemde vrouwen. Plezier verzekerd!

Wij voorzien een aangename naaiplek, drank, versnaperingen en een lekkere lunch. Je kan gebruik maken van onze overlocks en strijkijzers, en gratis WiFi.

Wij ontvangen je op 28 augustus rond 10u in co-working space Plastron op Het Eilandje in Antwerpen. Je neemt een koffietje en installeert jezelf met je naaimachine aan een tafel. Je gaat aan de slag met eigen patronen, naaibenodigdheden en stoffen. Op een Sewing Sunday wordt géén les gegeven, maar natuurlijk staan wij of je buurvrouw voor je klaar in geval van prangende (naai)vragen.

Uitblazen kan in de coffee corner, of op ons zonneterras. Tegen een uur of 5 keer je huiswaarts met (afhankelijk van je vlijt ;)) één of meerdere afgewerkte stuks. Of je trekt de stad in om nog een hapje te eten in één van de hippe tenten in de buurt.

K – bas en Pieke Wieke brengen een selectie mee uit hun (web) shop, zodat je zeker verder kan wanneer je nog iets nodig hebt om je projectje af te werken. Wil je zeker zijn dat ze net dat meebrengen dat jij nodig hebt voor de finishing touch? Bestel dan vooraf of geef hen een seintje.

Heb je nog vragen? Gebruik dan ons contactformulier. We beantwoorden ze met veel plezier!

Geplaatst juli 25, 2016 in: Nieuws by PiekeWieke